Πτυσσόμενα Κάγκελα για Πόρτες και Παράθυρα

Home page

Profile

Προϊόντα

Επισκευή - Συντήρηση

Επικοινωνία

Ενδιαφέροντα Links

Νέα - Ανακοινώσεις

Συνεργάτες για πτυσσόμενα κάγκελα

customer service technical supportLive Chat
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ασφαλίστε τον χώρο σας

Τα πτυσσόμενα κάγκελα διατίθενται είτε γαλβανισμένα, είτε γαλβανισμένα και ηλεκτροστατικά βαμμένα. Το κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ανοιγόμενος μηχανισμός και η κλειδαριά .

Ενδεικτική τιμή 110€/το τετραγωνικό μέτρο. (στην τιμή δέν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού ανοίγματος 180 μοιρών.
Επιπλέον κόστος 80€
/τεμ (στην τιμή δέν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)


Στον τύπο σπαστής πτυσσόμενης το κατωκάσι με τον κατάλληλο μεντεσέ μπορεί να αναδιπλωθεί πάνω στην συνεπτυγμένη πόρτα και να ανοίξει με περιστροφή 180 μοιρών αφήνοντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα της πόρτας καθώς και την διέλευση απο το δάπεδο χωρίς εμπόδιο.
Τα πτυσσόμενα κάγκελα για πόρτες και παράθυρα κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους. Είναι εξ' ολοκλήρου συναρμολογημένα με περτσίνια και βίδες (χωρίς κολλήσεις) με συνέπεια να έχουν αντοχή στις διαβρώσεις.

Η νάυλον επένδυση των ράουλων και οι νάυλον αποστάτες στις σρθρώσεις των χιαστί κάγκελων καθιστά αθόρυβη την λειτουργία της πτυσσόμενης πόρτας

Διατίθενται γαλβανισμένα ή βαμμένα σε 27 RAL αποχρώσεις.

1. 3 χιλιοστά πάχος λαμαρίνας

2. Ενδιάμεσο τεφλόν για αθόρυβη λειτουργία

3. Ανοιγόμενος μηχανισμός 180 μοιρών

4. Χωνευτή κλειδαριά για μεγαλύτερη ασφάλεια

5. Κατασκευή εξ' ολοκλήρου γαλβανιζέ χωρίς κολήσεις

6. Σε πλήθος RAL αποχρώσεων

7. Αφαιρούμενος τερματικός οδηγός

8. Το μπινί είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που καθιστά αδύνατη την παραβίαση της κλειδαριάς απο το πλάϊ.

Η κλειδαριά ασφαλείας είναι χωνευτή στο μπινί με ορατή την μία πλευρά του μύλου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια καθόσον δεν μπορεί να γίνει αξώθηση του σε προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τα πτυσσόμενα κάγκελα για πόρτες και παράθυρα κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους. Είναι εξολοκλήρου συναρμολογημένα με περτσίνια και βίδες (χωρίς κολλήσεις) με συνέπεια να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις διαβρώσεις.

Διατίθενται γαλβανισμένα ή βαμμένα σε αποχρώσεις.


Η κάσα, ο οδηγός, το κατωκάσι, το μπινί, οι σύρτες της κλειδαριάς και τα κάθετα κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένη εν θερμώ ατσαλολαμαρίνα πάχους1,25 mm.

Τα χιαστί κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένες εν θερμώ βέργες 5 και 3 οπών πάχους 2,5 περτσινωμένα στα κάθετα κάγκελα (πι 15x15) με παρεμβολή νάυλον αποστατών, σε σειρές (συνήθως δύο ή τρείς) ανάλογα με την επιθυμητή στιβαρότητα της κατασκευής. Για πόρτες χρησιμοποιούνται βέργες 5 οπών μήκους 510 mm και για παράθυρα βέργες 5 οπών μήκους 400 mm (σε κάθε άκρη χρησιμοποιούνται δύο βέργες 3 οπών κατάλληλου μήκους).

Η ανάρτηση από τον επάνω οδηγό γίνεται με βαγονέτα νάυλον ή διαμορφωμένης γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνας, καθένα των οποίων φέρει δύο ράουλα με νάυλον. Βαγονέτα τοποθετούνται ανά τρία κάθε τα κάγκελα και στα ενδιάμεσα τοποθετούνται στηρίγματα οδηγού.

Η νάυλον επένδυση των ράουλων και οι νάυλον αποστάτες στις αρθρώσεις των χιαστί κάγκελων καθιστά αθόρυβη την λειτουργία της πτυσσόμενης πόρτας.

Τα ακριανά κάθετα κάγκελα στηρίζονται στην κάσα και στο μπινί με φρεζάτες βίδες Μ6 και λαμάκια πάχους 3mm που φέρουν αντίστοιχο σπείρωμα. 

Η κλειδαριά ασφαλείας είναι χωνευτή στο μπινί με ορατή την μια πλευρά του μύλου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, καθόσον δεν μπορεί να γίνει εξώθησή του σε προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς. Η κλειδαριά σπρώχνει σε αντίθετες κατευθύνσεις δύο σύρτες, χωνευτούς στο μπινί της πτυσσόμενης, με ενσωματωμένους γάντζους που στην κλειστή θέση συρταρώνουν σε αντίστοιχη οπή που υπάρχει στο αντικρυστό μπινί της κάσας. Το ζεύγος των αντικρυστών μπινί παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς δεν υπάρχει ορατό διάκενο μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας έτσι τους σύρτες.

Στον τύπο σπαστής πτυσσόμενης το κατωκάσι με κατάλληλο μεντεσέ μπορεί να αναδιπλωθεί πάνω στην συνεπτυγμένη πόρτα και να ανοίξει με περιστροφή 180° αφήνοντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα της πόρτας καθώς και την διέλευση από το δάπεδο χωρίς εμπόδιο. Ο πάνω οδηγός είναι χωρισμένος σε δύο τμήματα, το ένα των οποίων έχει μήκος κατάλληλο να δεχθεί την συνεπτυγμένη πόρτα και συνδέεται στην ανοιγόμενη κάσα με πρόσθετες ενισχύσεις. Στην κλειστή θέση τα δύο τμήματα του οδηγού ευθυγραμμίζονται με ειδικό ρυθμιζόμενο μάνδαλο.

Φωτογραφίες
   

 

 

 

 

  


Κουφώματα Αλουμινίου - Κεντρικές Πόρτες - Ρολά Αλουμινίου - Γκαραζόπορτες - Παντζούρια - Κάγκελα Αλουμινίου τύπου Inox

Αντικουνουπικά Συστήματα - Κάγκελα Αλουμινίου - Κάγκελα Σιδήρου - Σκέπαστρα - Περιφράξεις